Home

Achtergrond 157 x bekeken

Minister Zuid-Ossetië meldt ruim duizend doden

Volgens een minister in de opstandige Georgische regio Zuid-Ossetië zijn in de nacht van donderdag op vrijdag bij de Georgische bombardementen van de hoofdstad Tschinvali zeker duizend mensen om het leven gekomen.

Dat meldde het Russische persbureau RIA vandaag. De informatie kon niet onafhankelijk worden bevestigd. Russische gevechtsvliegtuigen vielen vrijdag zeker twee militaire bases in Georgië aan. Bij het bombardement van de basis Marneuli kwamen drie militairen om het leven, meldde een woordvoerder van het Georgische ministerie van Binnenlandse Zaken. Bij de aanval op de basis Vaziani zouden geen slachtoffers zijn gevallen.

Rusland kondigde aan vanaf vrijdag op zaterdag, om middernacht, alle luchtverbindingen met Georgië te onderbreken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.