Home

Achtergrond 189 x bekeken

Luchtballonnen trekken 20.000 bezoekers

De vijfentwintigste editie van Ballonfiësta Barneveld heeft in vier dagen tijd 20.000 bezoekers getrokken. Dat meldde de organisatie van het evenement zaterdag. Op de Ballonfiësta Barneveld waren 35 luchtballonnen uit binnen- en buitenland te zien.

De vier dagen durende luchtballonnenshow begon woensdag. De organisatie is blij met de 20.000 bezoekers omdat het weer verschillende malen roet in het eten dreigde te gooien. Vrijdag kregen bezoekers gratis entree omdat het programma door de regen maar voor de helft kon worden uitgevoerd.

De ballonnen stegen iedere avond massaal op vanaf de Koeweide in Barneveld. Publiekstrekkers waren een ballon in de gedaante van een papegaai en een taartballon, compleet met kaarsjes.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.