Home

Achtergrond 191 x bekeken

Kind met twee hoofden overleden

De baby met twee hoofden die maandag in Bangladesh werd geboren, is overleden. Dat gebeurde nadat de ouders hem mee naar huis hadden genomen omdat ze te weinig geld hadden voor de noodzakelijke zorg.

Een dokter maakte dat donderdag bekend. Kiron overleed woensdagavond laat in zijn ouderlijk huis. Hij had griep en problemen bij de ademhaling. De baby met een lichaam en twee hoofden trok veel aandacht in de afgelopen dagen. Circa 150.000 mensen trokken naar de kliniek in Keshobpur, ongeveer 135 kilometer van de hoofdstad Dhaka.

De politie moest op een gegeven moment zelfs ingrijpen om de massa onder controle te krijgen. Kiron moest worden overgebracht naar een ander ziekenhuis in de omgeving. Later besloten de ouders om het jongetje, tegen het advies van doktoren, mee naar huis te nemen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.