Home

Achtergrond 183 x bekeken

Heineken opnieuw 'Bond-biertje'

Of superspion James Bond in de nieuwe 007-film Quantum of Solace opnieuw een flesje Heineken verkiest boven zijn favoriete wodka-martini, is nog niet duidelijk. Maar de Nederlandse bierbrouwer verbindt wel weer zijn merknaam aan de legendarische Britse geheime agent.

Dat maakte Heineken vandaag bekend. Het bedrijf wilde weinig details prijsgeven over de campagne, die in oktober in ruim veertig landen gaat draaien. Wel is bekend dat Bond-girl Olga Kurylenko het middelpunt is. De donkerharige Oekraïense schone is onder meer te zien in tv-spotjes en op reclameposters.

Quantum of Solace is de vijfde Bond-film op rij waarbij Heineken is betrokken. Volgens een woordvoerster past de samenwerking met de filmmakers goed bij het internationale imago van Heineken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.