Home

Achtergrond 193 x bekeken 1 reactie

BP schrapt werkfruit ondanks recordwinst

In Engeland is beroering ontstaan door het besluit van oliegigant BP het werkfruit-programma voor het personeel te schrappen.

Het bedrijf kende een regeling waarin het wekelijks vers fruit beschikbaar stelde voor personeel. De regeling kwam echter op de helling te staan bij het besluit om 650 miljoen euro te besparen. In Nederland wordt Werkfruit nu juist sterk gepromoot.

BP heeft in de afgelopen drie maanden ruim 5 miljard euro winst geboekt en verdient per uur 2,5 miljoen euro. Toch zegt het concern een kostenprogramma te moeten doorvoeren dat ook het personeel raakt. Volgens een anonieme medewerker in The Telegraph wordt hiermee weer bevestigd dat het personeel voor BP nog geen appel per week waard is.

Eén reactie

  • no-profile-image

    www.werkfruitonline.nl

    Een gemiste kans. Werkfruit is immers geen kostenpost, maar een kostenbesparing!

    Voor meer informatie over de voordelen van werkfruit kan gekeken worden op werkfruitonline.nl Deze website bevat verschillende aanbieders als degroenetas.nl en fruitmandshop.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.