Home

Achtergrond 161 x bekeken

T-Mobile kampt met storing

Het telecombedrijf T-Mobile kampt met een technische storing, waardoor een onbekend aantal klanten slecht of niet kunnen bellen of gebeld worden.

Dat maakte het bedrijf vanochtend bekend.

Het is onduidelijk wanneer de storing, waarvan de exacte oorzaak niet bekend is, is verholpen. Het bedrijf zegt met man en macht te werken aan een oplossing om de dienstverlening snel in orde te maken. T-Mobile heeft vijf miljoen klanten voor zijn telefonie- en internetdiensten.

Een woordvoerster van het telecombedrijf kon niet zeggen hoeveel klanten door de storing zijn getroffen. De storing is in iedere geval al enkele uren aan de gang. T-Mobile werd in april 2006 getroffen door een grote storing, die het bedrijf twee dagen bezighield.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.