Home

Achtergrond 321 x bekeken

Ondanks noodweer rustig begin Zwarte Cross

Ondanks een kort hevig noodweer rond middernacht, is het festival de Zwarte Cross in Lichtenvoorde vrijdag zonder veel problemen begonnen.

Vanwege het noodweer werd een aantal attracties tijdelijk stilgelegd en stortte het dak van een Grolsch-bar in. De bar was op dat moment al gesloten en er raakte niemand gewond, meldde de organisatie zaterdag. Op het campingterrein hield de politie drie mannen aan wegens baldadigheid.

Zaterdag zijn er op de Zwarte Cross onder meer optredens van Beef!, Moke en de legendarische rockband Uriah Heep. Verder zijn er stunts, crosswedstrijden en theater, met onder meer cabaretier André Manuel. De organisatie verwacht ruim 30.000 bezoekers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.