Home

Achtergrond 164 x bekeken

'Komkommertijd komt er aan'

Fris, stevig, knapperig en sappig, maar niet te waterig.

Dat zijn de eigenschappen van de perfecte komkommer, zo meldden het Productschap Tuinbouw de de MSA Groep in een rapport dat vandaag werd gepubliceerd.

De gemiddelde Nederlander eet jaarlijks zes kilo komkommers, die moeten zijn voorzien van een mooie groene schil. Verder mogen ze niet te dik en niet te lang zijn. De groente wordt bij voorkeur in de zomer gegeten bij een temperatuur van 20 graden Celsius.
"De komkommertijd komt er aan'', aldus de opstellers van het rapport met een kwinkslag naar de nieuwsluwe periode die deze dagen is aangebroken, nu het kabinet en de Tweede Kamer met reces zijn en grote aantallen Nederlanders met vakantie gaan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.