Home

Achtergrond 269 x bekeken

Karo Mikaelian

Trouw Nutrition heeft Karo Mikaelian per 1 juli 2008 aangesteld als area manager voor Zuid-Amerika.

Karo Mikaelian zal voor Trouw Nutrition in Zuid-Amerika (met uitzondering van Brazilië) de coördinatie op zich nemen van de verkoop, de technische ondersteuning en het distributienetwerk. Karo Mikaelian zegt hier zelf over: „In de eerste fase richten we ons op het uitbreiden van onze activiteiten in Chili, Peru, Ecuador, Colombia en Venezuela. Marktontwikkeling in andere landen waaronder Argentinië, Bolivië, Uruguay en Paraguay volgt in de volgende fase.”

Marko Mikaelian rapporteert aan Marko Schuring, directeur internationale projecten van Trouw Nutrition Hifeed.

Voor zijn aanstelling bij Trouw Nutrition Hifeed heeft Karo Mikaelian gewerkt bij Trouw Nutrition USA, als onderdirecteur International Sales & Market Development. Hij heeft 27 jaar ervaring in diervoeding en diergezondheid en in het leiden van premix-activiteiten en bedrijfsontwikkeling in Zuid-Amerika en Azië.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.