Home

Achtergrond 184 x bekeken

Inschrijving Nationaal Groenfonds Natuurprijs geopend

Het Nationaal Groenfonds heeft de inschrijving voor de Natuurprijs 2008 geopend. Het fonds wil hiermee vernieuwende initiatieven in natuur stimuleren.

Initiatieven die als voorbeeld dienen voor een goede samenwerking, een voorbeeld zijn voor anderen en waar het resultaat van die samenwerking helder naar voren komt, maken kans op het winnen van de Nationaal Groenfonds Natuurprijs en/of de Publieksprijs.

Particulieren, stichtingen, verenigingen, maar ook overheden en bedrijven kunnen zich tot en met 12 september 2008 inschrijven voor de Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2008. Op 27 november worden op de Manifestatie Samen voor Natuur de prijzen uitgereikt. Genomineerden maken kans op de hoofdprijs van 5.000 euro en/of de Publieksprijs van 1.000 euro. Thema dit jaar is Regionale Samenwerking in Natuurbeheer.

Meer informatie en een inschrijfformulier staan op de website van Nationaal Groenfonds.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.