Home

Achtergrond 265 x bekeken 1 reactie

Hond doodgeslagen in Biddinghuizen

Een jonge hond is doodgeslagen gevonden aan het strand bij Biddinghuizen. De hond, een bordeaux dog, was verschillende keren met een stomp voorwerp geslagen, maakte de Dierenbescherming vandaag bekend.

Het dier werd met grote bloeduitstortingen over het hele lijf aangetroffen, vertelt voorzitter Renée Spaans van de Dierenbescherming in Dronten. ”Ze is doodgebloed. Ook was haar oogkas ingeslagen en ze miste tanden. Ze heeft echt geleden.”

De Dierenbescherming heeft het sterke vermoeden dat de eigenaar zijn hond heeft doodgemarteld. ”De riem, halsband en zelfs het hondenrek voor in de auto zijn bij de hond gevonden.” Spaans hoopt dat de eigenaar snel wordt gevonden. ”Er moet toch iemand zijn die denkt: hé, mijn buurman heeft zijn hond niet meer.”

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    erik

    ik kan niet begrijpen dat mensen dit over hun hart krijgen om een hond zo te mishandelen, dat het arme ding er aan dood gaat, ik wordt al beroerd als ik dit bericht lees. zulk soort mensen zouden ze moeten...laat ik dat maar niet hier neer zetten, maar je bergrijpt me wel.

    schandalig

Of registreer je om te kunnen reageren.