Home

Achtergrond 229 x bekeken

Amerikaanse snijdt baby uit zwangere vrouw

Een Amerikaanse vrouw (23) heeft een hoogzwangere vrouw doodgestoken, haar buik opengesneden en de baby verwijderd.

De zwangere Araceli Gomez (27) is aan haar verwondingen overleden. De zuigeling ligt op de intensive care in Spokane (Washington), berichten Amerikaanse media.

Kort na de steekpartij belde de 23-jarige dader Phiengchai Sisouvanh Synhavong vanuit haar auto naar een noodnummer om te zeggen dat ze een kind had gebaard. Hulpverleners troffen Phiengchai aan op de bestuurdersstoel met een navelstreng in haar hand. De baby lag op de achterbank. De vrouw vroeg de hele tijd ”Gaat het goed met mijn baby?”.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat Phiengchai het kind niet zelf ter wereld had gebracht. In haar handtas vonden agenten onder meer bebloede handschoenen, een Stanleymes en een stuk touw. Enige tijd later ontdekten politiemensen het lichaam van de zwangere vrouw in een nabijgelegen park. Haar handen en voeten waren vastgebonden en haar buik was volledig opengereten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.