Home

Achtergrond 250 x bekeken 2 reacties

14.000 boeren wachten op geld van DR

De 14.000 boeren die van Dienst Regelingen (DR) een herstelfactuur hebben ontvangen krijgen 'binnenkort' het geld op de rekening.

Dienst Regelingen heeft in de periode van januari tot en met mei 2007 bij 14.000 boeren teveel geld in rekening gebracht voor meldingen in het kader van I&R. In de meeste gevallen gaat het om kleine bedragen van een paar euro tot enkele tientallen euro’s. Volgens DR is het tijdens het verwerkingsproces iets misgegaan.

Op 12 april ontvingen alle boeren een brief van de uitvoerende organisatie met daarin het bericht dat binnen 30 dagen het geld op de bank zou staan. Intern is er tijdens het verwerkingsproces weer wat misgegaan, waardoor de boeren nog steeds geen geld hebben ontvangen. DR belooft zo snel mogelijk uit te keren.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    als er bij de boeren iets mis gaat ,wordt hij onmiddelijk gekort,weer meten met twee maten

  • no-profile-image

    willem

    er is intern veel meer loos.

Of registreer je om te kunnen reageren.