Home

Achtergrond 175 x bekeken

Vierdaagse trekt 44.033 deelnemers

De afgelopen maanden hebben 44.033 mensen zich ingeschreven voor de aankomende editie van de Vierdaagse van Nijmegen.

Dat is bijna 1800 meer dan vorig jaar. Dat meldde organisatie vandaag. De marsleiding is uitermate tevreden over het aantal inschrijvingen. Eerder stelde de organisatie een limiet van 45.000 wandelaars om te grote drukte op de route te voorkomen. "Die limiet hebben we niet gehaald en dus is er geen loting nodig. We hoeven geen enkele deelnemer teleur te stellen'', aldus marsleider Johan Willemstein.

De leiding van de Vierdaagse is ook blij dat de deelname aan het evenement weer een stijgende lijn vertoont na de afgelaste Vierdaagse van 2006. Toen overleden twee deelnemers, onder meer als gevolg van de extreme hitte.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.