Home

Achtergrond 142 x bekeken

Verzekeraar opent loket hagelschade in stadion

Achmea opent donderdag een tijdelijk kantoor in stadion Gelredome in Arnhem.

De verzekeraar wil gedurende drie dagen zoveel mogelijk gedupeerden helpen die vorig weekeinde schade opliepen door het noodweer in het oosten en zuiden van het land. Dat maakte Achmea bekend.

Afgelopen zondagmiddag trokken zware hagelbuien over delen van Limburg, Brabant, Gelderland en Twenthe. Talloze auto's raakten beschadigd door de hagelstenen die een diameter hadden van 3 tot 4 centimeter.

In het Gelredome kunnen gedupeerde automobilisten hun schade melden, de schade laten taxeren en een afspraak maken met herstelbedrijven. De verzekeraar verwacht zeker vijfhonderd mensen per dag. Het tijdelijke kantoor blijft drie dagen open. Achmea zegt deze maatregel genomen te hebben met het oog op de komende zomervakantie en de schade daarom versneld te willen afwikkelen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.