Home

Achtergrond 185 x bekeken

Succes Nederlands elftal verbetert werksfeer

Gesprekken op het werk over het Europees kampioenschap voetbal en voetbalpools komen de werksfeer ten goede.

Dat blijkt vrijdag uit een internetpeiling van bankbedrijf ING onder ruim 50.000 mensen. Van de deelnemers aan de peiling gaf 38 procent aan dat het EK de stemming op de werkvloer eerder positief dan negatief beïnvloedt. Voor 41 procent heeft het voetbal geen enkele invloed op de werksfeer.

Slechts 3 procent is van mening dat het kampioenschap negatief uitpakt voor de onderlinge verstandhoudingen. "Mogelijk gaat het om voetbalhaters die moeite hebben met drie weken onderdompeling in EK-nieuws en Oranjeprullaria'', denkt ING. Ook zouden de voetbalhaters het niet prettig vinden als de EK-liefhebbers minder hard werken tijdens het drie weken durende sportevenement.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.