Home

Achtergrond 146 x bekeken

Stel licht gezinnen op en besteelt vader

Een echtpaar uit Oude Pekela is aangehouden wegens het oplichten van acht gezinnen en het bestelen van de vader van de man voor ongeveer 120.000 euro.

Dat meldde de politie Groningen vandaag. Het stel verhuurde een vakantiehuisje op Ameland via Marktplaats. Nadat geïnteresseerden de huur hadden overgemaakt, kregen ze een e-mail met de mededeling dat de huur niet door kon gaan. Het geld kregen ze niet terug. Een huurder ging op Ameland poolshoogte nemen en ontdekte dat het huisje helemaal niet bestond.

De twee liepen tegen de lamp doordat de man zijn vaders bankrekening gebruikte voor de oplichting. Na onderzoek bleek dat het stel grote bedragen van de rekening had gehaald zonder medeweten van de vader.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.