Home

Achtergrond 231 x bekeken 1 reactie

Rabobank neemt belang in Rwandese bank

Rabobank heeft een belang van 35 procent genomen in de Rwandese bank Banque Populaire du Rwanda (BPR).

Dat maakte de bank vandaag bekend zonder melding te maken van de transactiewaarde. BPR is volgens Rabobank een toonaangevende bank in het Afrikaanse land met een landelijk dekkend netwerk van circa 130 vestigingen. De rest van de bank (65 procent) is in handen van circa 600.000 klant-aandeelhouders.

Het in 1975 opgerichte BPR is de zesde buitenlandse partner van Rabobank in het kader van het ontwikkelingsinitiatief Rabo Development. Eerder ging de bank al samenwerkingsverbanden aan in Tanzania, China, Zambia, Mozambique en Paraguay.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    bert

    Kan de RABO bank niet helemaal naar Afrika vertrekken of beter gezegd verrekken?
    Oprotten met de zogenaamde boerenbank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.