Home

Achtergrond 188 x bekeken

Ouders bieden excuses aan voor steekpartij Tokyo

De ouders van de 25-jarige man die zondag zeven mensen doodstak in de Japanse hoofdstad Tokyo, hebben hun excuses aangeboden.

”We leven mee met de gewonden en de nabestaanden van mensen die hun leven verloren hebben door wat onze zoon gedaan heeft”, sprak de 49-jarige vader van de verdachte in zijn woonplaats Aomori dinsdagavond laat.

De vader en moeder van de man bogen herhaaldelijk en boden uitgebreid hun excuses aan. De moeder raakte bevangen door emoties en viel al huilend op de grond. ”Het maakt niet uit hoe vaak we ons verontschuldigen, het kan niet vaak genoeg”, aldus de vader.

De dader reed zondag met zijn gehuurde truck eerst in op een voetganger in de drukke wijk Akihabara in Tokyo. Daarna stapte hij uit en begon wild op het slachtoffer in te steken. Vervolgens ging hij willekeurige andere passanten met het mes te lijf.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.