Home

Achtergrond 162 x bekeken

McCain wil milieuvriendelijker auto's

De presidentskandidaat van de Republikeinse Partij, John McCain, roept vandaag Amerikaanse autofabrikanten op sneller schonere voertuigen te bouwen.

Doe ze dat niet, dan wil McCain drastische wetgeving doorvoeren om de Amerikaanse auto's minder brandstof te laten gebruiken.
Hij wil de koop en het gebruik van auto's die weinig broeikasgassen uitstoten met fikse belastingvoordelen aanmoedigen. Dit staat in de vooraf verspreide toespraak die McCain maandag in het Californische Fresno houdt. McCain wil ook een strenger sanctiebeleid tegen autofabrieken die naar verhouding veel onzuinige en vuile auto's produceren. McCain wil de Verenigde Staten minder afhankelijk van buitenlandse olie maken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.