Home

Achtergrond 183 x bekeken

Jongens bekennen brandstichting supermarkt

Twee jongens van respectievelijk 9 en 10 jaar oud hebben bekend verantwoordelijk te zijn voor een brand die gisteren woedde in een supermarkt in Tiel.

Dat meldde de politie donderdag. De supermarkt liep veel rook-en waterschade op. Na de brand bekeek de politie de opnamen van bewakingscamera's. Daarop was te zien hoe de twee in de winkel zakken chips aansteken met een aansteker. De kinderen konden korte tijd later worden aangehouden.

Na het uitbreken van de brand rukte de brandweer met groot materieel uit. De brand was snel onder controle en er vielen geen gewonden. De twee jongens worden wegens hun jonge leeftijd niet vervolgd, aldus een politiewoordvoerder.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.