Home

Achtergrond 164 x bekeken

IBC lanceert EU-campagne droogverkoop

Het IBC heeft tijdens een bijeenkomst met exporteurs in Hillegom de droogverkoop EU campagne 2008-2010 gepresenteerd.

Het promotiebureau wil de komende drie jaar één campagne in de markt te zetten als drager van uiteenlopende promotie-uitingen. Van een public relations programma voor print, tv en internet, tot voorlichting door middel van een scholenprogramma. En van advertenties in De Telegraaf en Bild tot promotiemateriaal op de winkelvloer.

Het centrale idee dat aan de Nederlandse en buitenlandse consumenten wordt uitgedragen, is ‘Time is on your side’. Daarmee wil het IBC de consumenten bewust maken dat bloembollen een groeiproces doormaken. "Het groeiproces is een genot om mee te maken met als hoogste beloning de bloeiende bloem", aldus directeur Anne Verdoes van het IBC. De doelgroepen zijn gezinnen en vijftigplussers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.