Home

Achtergrond 167 x bekeken

Handleiding aardwarmte voor telers in de maak

Vleestomatenbedrijf A. en G. van den Bosch in Bleiswijk gaat een gedegen en praktische handleiding maken met tips en informatie over het boren naar aardwarmte.

Ook kunnen geïnteresseerden nog deelnemen aan zo’n 25 extra bedrijfsbezoeken of presentaties bij Van den Bosch. De handleiding en de excursies worden ondersteund door het programma Kas als Energiebron.

"We hebben aan Van den Bosch gevraagd om voor telers vooral de procedures op een rij te zetten, bijvoorbeeld hoe een haalbaarheidsonderzoek werkt en een bodemonderzoek. Ook komen er praktische tips in", aldus Jan Smits van het PT. Volgens de PT’er voorziet de handleiding in een behoefte. Hij ziet dat veel telers belangstelling hebben.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.