Home

Achtergrond 232 x bekeken 1 reactie

Gelderse boer vindt oranje geit

Een boer in het Gelderse Tolkamer keek vorige week vreemd op toen hij een oranje geverfde geitenbok tussen zijn pony’s in het weiland ontdekte. Het is onduidelijk waar de geitenbok vandaan komt en van wie hij is.

Degenen, die het dier in het weiland bij de boer hebben gedumpt, zijn ongetwijfeld grote fans van het Nederlands voetbalelftal. De boer heeft de rechtmatige eigenaar via Omroep Gelderland opgeroepen om zich te melden bij hem en langs te komen voor een kop koffie. De oranje verf is inmiddels weggespoeld. Na het verlies van Nederland van zaterdag zou een oranje kleur niet meer gepast zijn.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Age

    Redactie, het zou leuk zijn om dit soort berichten van ondersteunend fotomateriaal te voorzien! :-)

Of registreer je om te kunnen reageren.