Home

Achtergrond 169 x bekeken

FloraHolland Rijnsburg zet zich in voor bereikbaarheid

De bereikbaarheid van FloraHolland Rijnsburg moet flink verbeteren.

Daartoe heeft de veiling met de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten en de gemeenten Katwijk en Oegsteegst een akkoord gesloten.

FloraHolland en andere bedrijven op het veilingterrein maken zich al sinds 2004 zorgen over de doorstroming op de route tussen veiling en de snelweg A44. Het wegverkeer groeit jaarlijks fors, terwijl Oegstgeest en Katwijk bezig zijn met omvangrijke woningbouwprojecten.

De partners van het akkoord hebben een studie laten uitvoeren waaruit bleek dat de wegen inderdaad dichtslibben. Over een oplossing is niets besloten. FloraHolland besloot dat de juridische procedures tegen de bestemmingsplannen De Horn en Kleipetten-Zuid worden beëindigd.

Of registreer je om te kunnen reageren.