Home

Achtergrond 766 x bekeken

Extreem veel hagelschade in gewassen

Verzekeringsmaatschappijen hebben honderden meldingen van hagelschade doorgekregen.

Verzekeringsmaatschappijen hebben honderden meldingen van hagelschade doorgekregen. De schades bestrijken vrijwel de hele landbouw en zijn vaak niet te herstellen. Taxateurs Leon de Geus (links) en Johan Deddens zitten in een veld getroffen aardappelen in Meeden. Foto Koos van de Spek

Akkerbouwers bekijken wintertarweproeven vanaf een op een wagen gebouwde tribune. Het zijn bezoekers van de open dag die gisteren werd gehouden door afzetcooperatie CZAV en Proefboerderij Rusthoeve in het Zeeuwse Colijnsplaat. Foto Anton Dingemanse

Melkveehouder Harm Klompmaker (links) in het Friese Nieuwehorne laat een monster nemen van zijn graskuil door Tjeerd Feddema van het Agrarisch Laboratorium Noord-Nederland in het Friese Ferwerd. Foto Alex de Haan

Medewerkers van kwekerij Hartman BV verpakken de biologische romatomaatjes voor vestigingen in AH. Hartman teelt de tomaatjes op contractbasis op 3.000 vierkante meter. Foto Alex de Haan

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.