Home

Achtergrond 356 x bekeken 1 reactie

Brand schaapskooi Blaricum is aangestoken

De brand vorige week in een schaapskooi in Blaricum is aangestoken.

Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. Bij de brand kwamen zestig lammeren en vijftig schapen om het leven. De kooi brandde volledig af. De recherche onderzoekt nu of de brand raakvlakken heeft met de eerdere branden in Blaricum.

De omgekomen dieren, eigendom van Het Goois Natuurreservaat, vormden een 'bekende' kudde. Afgelopen najaar kwamen de schapen in het nieuws toen een herder met de kudde in drie weken tijd over de Heuvelrug van Rhenen tot Naarden trok. Over deze tocht is een film gemaakt. De tocht was bedoeld om aandacht te vragen voor de versnippering van de Utrechtse Heuvelrug.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    LAF,geschikt voor tbs

Of registreer je om te kunnen reageren.