Home

Achtergrond 172 x bekeken 3 reacties

'Voorlopig geen lege zuivelschappen in supermarkt'

De schappen in de supermarkten blijven voorlopig gewoon gevuld met melk, yoghurt en kaas.

Volgens het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) is er geen reden te bedenken waarom de rekken met zuivel niet gevuld zouden kunnen zijn. "Het zal nog wel even duren voordat er tekorten ontstaan. Maar als de nood aan de man komt, verwachten wij dat er wat minder wordt geëxporteerd om de Nederlandse markt goed te voorzien'', meldt het CBL vandaag in reactie op de acties van boze melkveehouders.

Uit protest over de lage melkprijs leveren Duitse melkveehouders vanaf vandaag niet meer aan de melkfabrieken en in Nederland blokkeerden boze melkveehouders enige uren de toegangen tot zuivelbedrijf Friesland Foods in Nijkerk.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  .

  De eerste schappen in Hamburg zijn nu al leeg!

 • no-profile-image

  BDM lid

  Dit hebben ze ook in Duitsland gezegd maar ik hoor hier al dat mensen voor honderden euro's melkprodukten inkopen. Die schappen gaan in Duitsland zeker voor de versprodukten leeg! Maar dan kunnen die 85.000.000 mensen wil in Nederland komen!

 • no-profile-image

  onderneem-STER

  "Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u!” zei Colijn vlak voordat we door de Duitsers onder de voet werden gelopen.

  (Dubbel "grappig" in deze is dat het hier bij toeval wederom over onze oosterburen gaat die ons onder de voet gaan lopen; alleen nu minder ernstig: in de nederlandse supermarkten)

  Mijn advies: Vooral ALLES geloven wat deze CBL en andere belang-(het tegenovergestelde belang dan dat van de boeren!)hebbende/hebberige woordvoerders zeggen, dan komt het allemaal goed. Welterusten.

Of registreer je om te kunnen reageren.