Home

Achtergrond 347 x bekeken

Virtuele veilingklok FloraHolland

FloraHolland Aalsmeer introduceert op 19 juni een virtuele bloemenklok op tribune E.

De klok wordt niet geprojecteerd op de tribune, maar is alleen vanaf een beeldscherm op de kopersbank te zien.

Met deze virtuele klok wil de veiling het groeiende aantal transacties op de klok opvangen. Om te voorkomen dat de veiling en aflevering steeds later gereed is, is gekozen voor een digitale oplossing. Hiermee kan de veiling ook ervaring opdoen met de virtualisering van het veilproces.

Het gaat om een volwaardige beeldveilklok en wordt stapsgewijs gevuld met producten. In week 25 start de veiling van anthurium op deze klok. Vanaf week 35 volgt cymbidium en later dit jaar de alstroemeria.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.