Home

Achtergrond 181 x bekeken

Telersvereniging organiseert receptenwedstrijd.

Telersvereniging Brabantse Wal Asperges organiseert een receptenwedstrijd.

Het verplichte basisingrediënt voor het recept is de Brabantse Wal Asperge. De Brabantse Wal Asperge krijgt volgens de telers z’n karakteristieke smaak door de teeltwijze tussen het zilt van de Schelde en het zoet van de Kalmthoutse Heide. Op 15 juni zal het winnende recept tijdens de Brabantse Wal Dag worden bereid en uitgedeeld aan aspergeliefhebbers.

De Brabantse Waldag is een publieksevenement met informatie over de Brabantse Wal, kinderactiviteiten, excursies, demonstraties en entertainment.

Zowel klassieke bereidingen als nieuwe creatieve smaakcombinaties zijn welkom. Recepten kunnen vóór 10 juni worden gemaild aan de gemeente Woensdrecht, t.a.v. mevrouw Sophia Peeters, s.peeters@woensdrecht.nl.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.