Home

Achtergrond 348 x bekeken 2 reacties

Recordaantal bezoekers Campina open Boerderijdag

Nooit eerder was de belangstelling voor een actief kijkje op de boerderij zo overweldigend.

Met ruim 75.000 nieuwsgierige bezoekers was de Campina Open Boerderijdag een groot succes. De boerderijgasten kregen onder de prachtige voorjaarszon uitleg over alles wat er bij de productie van Campina-melk komt kijken. Ook stroopten enthousiaste bezoekers massaal de mouwen op om zelf mee te draaien in het reilen en zeilen op de boerderij. De bijzondere belangstelling voor het boerderijleven betrof niet alleen volwassenen, maar juist ook de kleintjes. Zij konden naar hartelust buitenspelen op het erf, zelf een koe melken, boter maken en natuurlijk de Campina-koeien ontmoeten.

De boeren van Campina organiseren het gehele jaar door open dagen op hun boerderij, maar de Campina Open Boerderijdag vormt hierop ieder jaar het absolute hoogtepunt. Maar liefst 55 Campina-boeren, verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, openden gisteren hun deuren voor publiek.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gras

    1400 bezoekers per bedrijf,geloof je het zelf?

  • koestal

    even proeven op het platteland !

Of registreer je om te kunnen reageren.