Home

Achtergrond 273 x bekeken

Preitelers komen met prei-businessclub

De website www.prei.nl is verder uitgebreid met een prei-businessclub, een initiatief van de klankbordgroep prei van LTO Groeiservice.

De website moet in eerste instantie gezien worden als een opstart en/of springplank naar consumentenpromotie. Op de site komen verschillende facetten rondom prei aan bod en wordt prei op een leuke en opvallende wijze aan een breed publiek gepresenteerd.
Naast achtergrondinformatie over prei en recepten is er onlangs een prei-businessclub opgericht. Deze club is opgericht om ook toeleverende, verwerkende en dienstverlenende bedrijven en instanties binnen de preisector een mogelijkheid te bieden om aan www.prei.nl te linken.

Door lid te worden kunnen bedrijven de website en de Nederlandse preiteelt ondersteunen. De eerste leden van de club staan inmiddels op de site. Ook hebben preitelers de mogelijkheid om op prei.nl een eigen site te openen. Hierop kunnen ze aan de consument laten zien hoe het er op een preibedrijf aan toe gaat; hoe prei op een verantwoorde manier geteeld en geoogst wordt. Ook de eerste preibedrijven zijn al op de website te zien.

Voor inschrijving tot de preibusinessclub en meer informatie kan men contact opnemen met Chris Poelen van LTO Groeiservice, c.poelen@groeiservice.nl.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.