Home

Achtergrond 163 x bekeken

Nederlanders in de rij bij afvalstortplaatsen

Het is vandaag druk bij de afvalstortplaatsen in Nederland.

Een woordvoerder van AVR-Van Gansewinkel, dat zich bezighoudt met integrale afvaldienstverlening, liet weten dat het bij de vuilnisstortplaatsen een stuk drukker is dan op een normale vrijdag.

In plaatsen als Den Haag, Ridderkerk en in de buurt van Arnhem zorgt de drukte voor wat opstoppingen. De zegsman stelt dat veel mensen vrij zijn en het mooie weer uitnodigt tot een grote schoonmaak in de tuin, maar ook in huis. Bij de stortplaatsen komt namelijk veel extra tuinafval en algemeen afval binnen. "Mogelijk zitten bij dat laatste nog wat overblijfselen van Koninginnedag, zoals dingen die niet verkocht zijn en daarom nu wegkunnen. Maar de mensen zijn in elk geval druk in de tuin bezig'', aldus de woordvoerder.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.