Home

Achtergrond 343 x bekeken 3 reacties

Ledental LTO Noord groeit

LTO Noord heeft in het eerste kwartaal van 2008 een netto ledenwinst geboekt van negen ondernemers.

Dit heeft de organisatie bekend gemaakt. De winst is het resultaat van 120 opzeggingen, grotendeels door bedrijfsbeëindiging, en 129 nieuwe aanmeldingen. Per 1 april telde LTO Noord 22.106 leden met een bedrijf.

LTO Noord is heel blij met de ledenwinst, want het gaat tegen de trend in. De meeste organisaties in de land- en tuinbouw verliezen alleen maar leden, terwijl ook het aantal agrarische ondernemers jaarlijks met 2,5 à 3 procent daalt.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Thomas

  Ik heb 6 jaar in een afdelingsbestuur gezeten en het was elk jaar nog 3 tot 5% minder.

 • no-profile-image

  Boerenverstand

  Een persbericht dat je negen leden meer hebt is een vorm van propaganda.
  Jammer dat je zo door deze cosmetica heen ziet.Waar is de doelstelling van belangenbehartiging van dit eens zo gewaardeerde bolwerk.Kijk eens naar de verwevenheid met de industrie banken en het ministerie. Juist de groep boeren die 55 jaar en ouder zijn die geloven dit nog wel.Maar als deze 80 procent stopt dan is het muizen.Dan staan echt de fabreieken droog.Dus nu een goede melkprijs voor de die volgende generatie.

 • no-profile-image

  D.E.

  Het is niet ongelovig.
  Maar een winst van negen leden is toch wel 0,04 % vierhonderdste procent, dat is toch wel een persbericht waard.

Of registreer je om te kunnen reageren.