Home

Achtergrond 266 x bekeken

LTO Glaskracht maakt meer werk van ledenwerving

LTO Noord Glaskracht stelt een medewerker aan die volledig is vrijgesteld voor de ledenwerving.

Dit heeft de organisatie bekendgemaakt. LTO Noord Glaskracht maakt zich zorgen over het ledenbestand. De afgelopen tijd liep het aantal leden flink terug, terwijl ook de organisatiegraad in de glastuinbouw niet hoog is.

Voor de functie is Jos van Kester aangetrokken. Hij is tomatenteler in Brielle geweest en daarna vertegenwoordiger bij een plantenkweker. Van Kester zal de relaties onderhouden met zowel leden als niet-leden in de noordelijke negen provincies.
De vacatures die zijn ontstaan door het vertrek van Gert-Jan Breuren en Hans Koehorst moeten nog worden ingevuld. Er is goede hoop dat dit spoedig lukt.

Of registreer je om te kunnen reageren.