Home

Achtergrond 200 x bekeken 2 reacties

Koopmelk alsmaar duurder

Koopmelk is weer flink duurder en noteert €24,50. Dat is een stijging van €1,25. De blijvende onzekerheid over het wel of niet verruimen van de Europese quotering trekt veel kopers toch over de streep.

Die ontwikkeling heeft als gevolg dat er tussen de €24,00 en €24,50 redelijke handel is. Met soms uitschieters boven de €25,00. De doorzettende stijging van koopmelk speelt verkopers in de kaart. Zij wachten rustig af, terwijl de kopers juist vaker toehappen.
De prijs van koopmelk zal niet hard doorstijgen. Daarvoor is de prijs van €25,00 veel kopers toch te gortig. Een lichte stijging ligt meer voor de hand.

Leasemelk gaat voorzichtig mee in het spoor van koopmelk. Deze week noteert lease €4,65, een stuiver meer dan vorige week. Maar aanbod is er niet.

prognose:

koop licht stijgend, lease stabiel

Laatste reacties

  • no-profile-image

    ik snap het

    koopmelk is weer flink duurder? als ik de prijzen bekijk zijn deze juist gedaald! alleen de noteringen die al weer een week oud zijn zijn gestegen en de actuele prijzen zijn gedaald, vanwaar dan de opmerking dat de prijzen zijn gestegen?

  • no-profile-image

    ik snap het

    Ik snap het al langer. Vraag en aanbod? laat me niet lachen, dat doet de tussenhandel wel. De media heeft de macht en de kostprijs wordt verkr......

Of registreer je om te kunnen reageren.