Home

Achtergrond 204 x bekeken

Kassen versieren met bloemen en kunst

Het Westland zou een stuk mooier zijn, als de tuinders hun kassen zouden versieren met bloemen of kunst, vindt LTO Noord Glaskracht.

De belangenorganisatie van de glastuinbouw heeft maandag een website gelanceerd met ideeën voor tuinders.
"Op mooiekassen.nl staan laagdrempelige suggesties, waarmee tuinders zelf aan de slag kunnen om hun bedrijf te verfraaien'', zei een woordvoerster van de belangenorganisatie. Het is de bedoeling dat het initiatief in heel Nederland navolging krijgt. Het Westland moet er het eerst aan geloven, omdat het gebied in Zuid-Holland een grote hoeveelheid kassen herbergt.

Volgens de belangenorganisatie zijn er in het Westland al tuinders die hun kassen mooi hebben gemaakt. Bijvoorbeeld door er spandoeken met bijzondere afbeeldingen tegenaan te hangen, of veel bloemen voor het bedrijf te planten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.