Home

Achtergrond 186 x bekeken

Hamer: 2007 jaar van de omslag

Voor PvdA-fractieleider Mariëtte Hamer was 2007 het jaar van de omslag. ,,

"Sinds februari 2007 zit er een kabinet dat mensen en hun problemen als uitgangspunt neemt. Een kabinet dat mensen sterker wil maken, zodat ze met meer vertrouwen de toekomst tegemoet gaan'', aldus Hamer vandaag in een reactie op de stukken voor Verantwoordingsdag.

De eerste resultaten van het kabinetsbeleid zijn er, aldus Hamer. Leraren en agenten krijgen een beter salaris. Armoede wordt bestreden. Ook is er meer aandacht voor oude wijken, krijgen zorgverleners meer armslag en zijn de huren gematigd.
Toch noemt ze het omslagjaar 2007 niet makkelijk. "Er is veel bereikt, maar dat is geen reden voor tevredenheid. Er moet nog veel gebeuren.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.