Home

Achtergrond 169 x bekeken

Glastuinbouw komt met breder sociaal jaarverslag

De glastuinbouw komt nog dit jaar met een uitgebreid sociaal jaarverslag.

Nieuw is dat niet alleen de inspanningen van telers worden belicht, maar ook maatschappelijk verantwoorde stappen door de gehele keten.

Het verslag toont burgers, maatschappelijke organisatie en overheden wat er binnen de glastuinbouw ketenbreed wordt gedaan aan duurzaam ondernemen onder meer op de gebieden milieu en energie. Aan het verslag wordt ruchtbaarheid gegeven via honderd radiospots in twee weken, flyers, websites en pers.

De PT-sectorcommissie Bloemkwekerij is reeds akkoord, instemming moet nog volgen van de sectorcommissie Groenten en Fruit. Met het uitgebreide jaarverslag is een bedrag gemoeid van bijna 130.000 euro waarvoor de bloemisterijsector 90.000 euro bijdraagt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.