Home

Achtergrond 193 x bekeken

'Automobilisten geloven niet in oplossing files'

Een meerderheid van de Nederlandse automoblisten vindt "de focus van de beleidsbepalers ten aanzien van de filebestrijding volstrekt onvoldoende''.

Ze geloven niet dat er nog een goede oplossing komt voor de fileproblemen. Dat meldt de organisatie van het Nationaal File Forum woensdag op basis van de eerste resultaten van een onderzoek onder ruim vijfhonderd mensen.

Op 15 mei, als het forum plaatsheeft tijden een bijeenkomst in Theater Spant! in Bussum, worden de overige onderzoeksresultaten naar buiten gebracht.

Het forum wordt georganiseerd door de Partij van de Filerijder, in samenwerking met een reeks bedrijven en organisaties, waaronder de Bovag, Routiers Nederland, CapGemini en Microsoft. Prominenten als ANWB-directeur Guido van Woerkom, voorzitter Loek Hermans van MKB-Nederland en VVD-fractievoorzitter Mark Rutte staan als sprekers op het affiche van de bijeenkomst.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.