Home

Achtergrond 159 x bekeken 1 reactie

160 miljoen euro voor beleidsonderzoek Wageningen Universiteit

Het ministerie van LNV trekt 160 miljoen euro uit voor wetenschappelijk onderzoek aan Wageningen Universiteit.

Drie procent van het beleidsondersteunende onderzoek wordt gereserveerd om 'flexibeler in te spelen op actuele zaken'. Dat meldt universiteitsblad Resource op grond van een brief die minister Verburg eerder deze maand stuurde, Volgens de universiteit is het toegezegde geld niet meer of minder dan verwacht en inhoudelijk zijn ook geen nieuwe eisen gesteld aan het onderzoek.

Eén reactie

  • no-profile-image

    wie oogst betaald

    Gezien de onderzoeken die in Wageningen gebeuren vraag ik mij af waarom LNV daar aan betaald. Algemene onderzoeken, milieu onderzoek voor het buitenland, onderzoek voor gemeenten e.d dragen niet bij aan een verbetering van agrarisch Nederland. Dan horen de kosten daarvan niet voor rekening van lnv te komen

Of registreer je om te kunnen reageren.