Home

Achtergrond 238 x bekeken

Mechangroep neemt Distributie Valtra in Benelux over

De Mechangroep neemt de distributie, service en onderdelenvoorziening van Valtra tractoren over van het Emmeloordse Kuiken.

Valtra wordt ondergebracht bij de Mechan-vestiging in Achterveld waar ook Fendt importeur De Vor is gevestigd. Al het personeel van Kuiken gaat over naar de Mechangroep. Mechangroep ruimt een zelfstandig opererende een aparte divisie in.

De omzet van de Mechangroep is de laatste 5 jaar gegroeid met 100 miljoen euro. Dit jaar komt de omzet in totaal vermoedelijk uit op 200 miljoen euro waarmee Mechangroep tot de belangrijkste distributeurs van de Benelux hoort.

Het beleid van Agco, de producent van Valtra en nog 3 andere merken waaronder Fendt, is erop gericht het aantal dealerships zoveel mogelijk te beperken.

Of registreer je om te kunnen reageren.