Home

Achtergrond 132 x bekeken

Hoogopgeleide Nederlander heeft het te druk

Hoogopgeleide Nederlanders willen zich graag verder ontwikkelen, maar hebben hier weinig tijd voor.

Ze zijn te druk met hun dagelijkse beslommeringen. Ook vergt het vinden van een balans tussen het werk en een sociale levensstijl veel van de werknemer. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van automatiseerder Getronics PinkRoccade en TNS Nipo onder 729 hoogopgeleide werknemers.

Vrijheid en zelfontplooiing zijn na een goede beloning de eerste basisvoorwaarden van werknemers om voor een werkgever te kiezen. Volgens het onderzoek wil 56 procent van de hoogopgeleide werkers vaker een cursus volgen. Bij degenen met minder dan tien jaar werkervaring is dat zelfs 73 procent.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.