Home

Achtergrond 207 x bekeken

Hillenraad 100 vernieuwt

De Hillenraad 100, een overzicht van de 100 meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse glastuinbouw, wordt in 2008 op een andere manier samengesteld.

Op basis van onderzoek, ervaring en nieuwe technieken is het bedrijfskundige model 2008 aangepast, waardoor de organisatie naar eigen zeggen beter in staat is om de verschillende bedrijven te beoordelen.

De Hillenraad 100 wordt geselecteerd uit ruim tienduizend bedrijven die actief zijn in uitgangsmateriaal, toelevering, productie, collectie, handel en specifieke dienstverlening. De lijst brengt de innovatie en dynamiek van de glastuinbouw in kaart.

De eerste Hillenraad 100 werd in 2003 gepubliceerd, een initiatief van Martien Penning, directeur van Hillenraad BV, die ook dit model heeft ontwikkeld en aangepast. De Hillenraad 100 wordt elk jaar bijgestaan door een onafhankelijk comité, dit jaar onder voorzitterschap van Willem Vermeend, voormalig Tweede Kamerlid, staatssecretaris en minister.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.