Home

Achtergrond 258 x bekeken

Greenery zet Komprima op

In samenwerking met The Greenery introduceren drie telers deze week het nieuwe komkommerlabel Komprima.

Hiermee beantwoorden zij aan de toenemende vraag in het premiumkomkommer segment. The Greenery en de drie telers, samen goed voor ongeveer 10 ha komkommers van het meeldauw-tolerante ras Amazone, vullen de gestegen vraag naar premium komkommers in door de introductie van een nieuw label.

Onder het Komprima-label worden uitsluitend komkommers uit hoge draadteelt aangeboden. Ze kenmerken zich door hun uitstekende uniforme kwaliteit, hun knapperige 'bite' en een zeer goede houdbaarheid.

De premiumuitstraling van de nieuwe verpakking en steekkaarten, die samen met de telers ontwikkeld werd, zet deze eigenschappen kracht bij. Daarnaast voorziet de website www.komprima.com consumenten en klanten van extra informatie over de producten en de telers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.