Home

Achtergrond 274 x bekeken

Gibo, MKB Adviseurs en LTO Noord starten subsidiesite

De subsidiespecialisten van GIBO Groep, MKB Adviseurs en LTO Noord Advies hebben een gezamenlijke site opgezet: www.allesoversubsidie.nl. Dit platform moet een brug slaan tussen de beschikbare subsidies en de ondernemers die daar recht op hebben. In voor hen begrijpelijke taal kunnen ondernemers het (laatste) nieuws over subsidies lezen. Ook is er een interactieve check.

Spil van het digitale platform Allesoversubsidie is de interactieve subsidiecheck. Aan de hand van een paar vragen kan de ondernemer uitvinden of hij recht heeft op subsidie. De nieuwe website biedt daarnaast het dagelijkse subsidienieuws, adviezen in de vorm van een vijfstappenplan, een top tien van subsidietips en praktijkcases. Een chatfunctie, waarmee de bezoeker direct zijn vraag kan stellen aan de subsidieadviseur die op dat moment online is, start binnenkort.

Uiteraard zijn de diverse LNV-subsidies ook te vinden op allesoversubsidie.nl. Van verschillende regelingen start de intekenperiode weer op 1 mei, zoals Agrocount een maand geleden berichtte.

Hoewel de adviseurs van de organisaties achter de site ondernemers graag met raad en daad bijstaan als het om het aanvragen en verzilveren van subsidiegelden gaat, laat de site de bezoeker de keuze tussen zelf doen of uitbesteden aan de deskundigen. Overigens heeft Gibo Groep haar eigen subsidiewijzer ook nog steeds online staan. Het bedrijf verwijst op zijn homepage wel naar de nieuwe site.

Lees ook Subsidiewijzer op www.gibogroep.nl

Meer informatie www.allesoversubsidie.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.