Home

Achtergrond 146 x bekeken

Geen paniek over invulling PT-voorzitterspost

Bart Bruggeman, waarnemend en vice-voorzitter van het PT, geeft aan dat er niet paniekerig gedaan moet worden over het tot nu toe uitblijven van een nieuwe voorzitter voor het Productschap Tuinbouw in Zoetermeer.

De vice-voorzitter vervangt voorlopig Dirk Duijzer die in maart is vertrokken. Bruggeman is ook voorzitter van de kandidaatstellingscommissie voor een nieuwe voorzitter.

Bruggeman geeft aan dat er sinds twee maanden actief wordt gezocht naar een opvolger en er gesprekken worden gevoerd met kandidaten. "Er zijn al wel wat mensen afgevallen, maar we hebben ook zeker kandidaten gesproken die kans maken. En zit daar de juiste persoon niet tussen, dan gaat het allemaal wat langer duren, want alleen het beste is goed genoeg voor het PT."

Het schap zit nu twee maanden zonder voorzitter. Volgens Bruggeman is dat helemaal niet raar. Bruggeman neemt als vice-voorzitter de functie van voorzitter waar. Hij is van CNV Bedrijvenbond. Het vice-voorzittersschap rouleert elk jaar; het ene jaar is het een iemand van een werkgeversorganisatie, het andere jaar iemand van een werkgeversorganisatie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.