Home

Achtergrond 177 x bekeken 9 reacties

Dierenbescherming maakt meetlat diervriendelijkheid

Met de zogeheten Diervriendelijke Meetlat kunnen consumenten op de site van de Dierenbescherming testen hoe diervriendelijk ze zijn.

In tien meerkeuzevragen kunnen mensen aangeven hoeveel rekening ze met dierenwelzijn houden bij de aankoop van kleding, eten en cosmetica. De bonusvraag is het op diervriendelijke volgorde zetten van verschillende keurmerken voor eieren.

Volgens de Dierenbescherming vragen veel mensen zich af hoe diervriendelijk ze zijn. Bovendien vinden ze het moeilijk om consequent te zijn omdat ze niet altijd weten welke producten diervriendelijk gemaakt zijn. .

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Dieren beul

  Gaaf ik had 0,5. Ik heb zeer lieve koeien (blijven wel binnen en zijn er bovendien veel meer als de gemidelde melkveehouder heeft) worden geaaid als ze er om vragen, ik kan ze in de stal zo een touw om de kop leggen. Ik heb zeer lieve honden die ale vrijheid hebben die nodig is dus niet hoog op een flat! Ik zorg er altijd voor dat een dier niet hoeft te lijden. Bovendien sla ik een dier (behalve een koe) nooit. En als ik een koe sla is het met de hand, staat ze dan niet op is er iets mis mee. Ik houd van dieren, maar ook op mijn bord!

 • no-profile-image

  A.H. van Engelen

  Wat een leuk land is Nederland toch. Dierenbescherming treedt nu ook toe tot de clubs die zich bezig houden met non-issue activiteiten. Zij gaan nu kwartetten;ga svp terug naar je core-business en bedrijf geen ""politiek"". Daarvoor is de al even nutteloze PvdD reeds aanwezig.

 • no-profile-image

  gj

  Dit was geen test, dit is een misselijk makende hersenspoeling.
  Deze wekt prima voor al die luitjes zevenhoog op een flat in de stad. Met een beetje normaal verstand lach je je rot om zo'n simpele indoctrinerende in elkaar gezette vragenlijst.

 • no-profile-image

  willem

  7,3

 • no-profile-image

  Gert

  Jippie, ik een 1,2 :)

 • no-profile-image

  rowwwenheeze

  en maar op de emoties van mensen spelen en stiekum veel geld binnen halen

  de dierenbescherming is niet goed bezig

  2.1

 • no-profile-image

  tieske

  0.2

 • no-profile-image

  gijs

  geweldig ik had een 1,7

 • no-profile-image

  diervriend

  0,5 goed man

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.