Home

Achtergrond 201 x bekeken

CC voert in 2010 RFID-techniek in

Container Centralen (CC) gaat begin 2010 RFID-techniek invoeren op CC-karren.

Dat meldt Pekah Kleingeld, logistiek manager van Container Centralen in Hazerswoude. Met RFID, de afkorting van Radio Frequency Identification, kunnen deense karren in de afzetketen sneller en eenvoudiger herkend worden dan met de huidige barcodes. Ook is fraude met karren sneller te achterhalen. CC International heeft de afgelopen twee jaar, in samenwerking met een potplantenteler en veiling FloraHolland, praktijktesten gedaan. Die fase is nu voorbij. Kleingeld: "De techniek heeft zich bewezen". Tot de invoering in 2010 werkt CC aan de betrouwbaarheid van RFID bij CC-karren. Momenteel heeft RFID volgens Kleingeld een betrouwbaarheid van praktisch 100 procent. Deze moet gegarandeerd 100 procent worden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.