Home

Achtergrond 201 x bekeken

Bommelding bij KLM-vlucht uit Aruba

Een KLM-toestel is vanmiddag met forse vertraging op de luchthaven Schiphol geland doordat een man vlak voor vertrek van Aruba meldde dat er een bom aan boord was.

Dat heeft een woordvoerder van de Arubaanse luchthaven Reina Beatrix gezegd. Na een uitvoerig onderzoek door veiligheidspersoneel met detectoren bleek dat er geen bom in het toestel was. Volgens de Arubaanse luchthaven was de melder van de bom een dronken man. Zijn nationaliteit is niet bekendgemaakt.

Tijdens het boarden van de vlucht KL0734, gisteravond omstreeks negen uur (lokale tijd), vertelde de man aan andere passagiers dat hij een bom in een van de toiletten van het vliegtuig had gezet. De gezaghebber die ervan hoorde, liet de man onmiddellijk met zijn bagage van boord zetten en schakelde de autoriteiten in.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.